Sleep and go Hotel

Roman Coast (roma Kıyısı), Fiumicino
Sleep and go Hotel Öne Çıkan Resim
Sleep and go Hotel Dış Mekan
Sleep and go Hotel Dış Mekan
Sleep and go Hotel Dış Mekan
Sleep and go Hotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Sleep and go Hotel
via Redipuglia,25 Roman Coast (roma Kıyısı), Fiumicino

Sleep and go Hotel misafirlere Fiumicino (Isola Sacra) bölgesinde, Basilica di S.Ippolito e Antiquarium ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Necropoli di Porto Isola Sacra ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Fiera di Roma ile 8,5 mi (13,6 km) ve Archeologica del Porto di Traiano Bölgesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler 50 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x