The Yellow House

Roman Coast (roma Kıyısı), Fiumicino
The Yellow House Öne Çıkan Resim
The Yellow House Dış Mekan
The Yellow House Dış Mekan
The Yellow House Dış Mekan
The Yellow House Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
The Yellow House
Via Fabio Rugiadi, 66 Roman Coast (roma Kıyısı), Fiumicino

Fiumicino (Isola Sacra) bölgesindeki The Yellow House misafirlere Necropoli di Porto Isola Sacra ve Ostia Antica ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Castello di Giulio II ile 7,1 km (4,4 mil) ve Eros ve Psyche Evi ile 8,7 km (5,4 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

5 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için limuzin hizmeti, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x