SLA Resort and Spa

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
SLA Resort and Spa Genel
SLA Resort and Spa Genel
SLA Resort and Spa Genel
SLA Resort and Spa Genel
SLA Resort and Spa Genel
Image More +74 fotoğraf
SLA Resort and Spa
Airport Road, Phum Svay Dangkum Svay Dangkum Communce Kuzey Kamboçya, Siem Reap

SLA Resort and Spa size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve The Happy Ranch Horse Farm At Çiftliği ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,2 mi (2 km) ve ArtBox Müzesi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Family Suite
Wooden
Wooden Villa King Bed
Wooden
Wooden Villa Twin Beds
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x