Sky Man Hotel

Yangon Region
Sky Man Hotel Öne Çıkan Resim
Sky Man Hotel Dış Mekan
Sky Man Hotel İç Mekan
Sky Man Hotel İç Mekan
Sky Man Hotel İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Sky Man Hotel
1002, Pyay Road, Sawbwargyigone Insein Township , Yangon Region

Sky Man Hotel misafirlere Yangon (Insein) bölgesinde, Kyauk Taw Gyi Pagoda ve Kyauk Daw Kyi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Yangon Teknoloji Üniversitesi ile 1,3 mi (2 km) ve Myanmar Kongre Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Otelin Çin mutfağı alanında uzman restoranı Skyman Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 44 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x