Airport Inn

Yangon Region
Airport Inn Öne Çıkan Resim
Airport Inn Dış Mekan
Airport Inn Dış Mekan
Airport Inn Dış Mekan
Airport Inn Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Airport Inn
18/20, Airport Avenue, Insein Township , Yangon Region

Airport Inn misafirlere Yangon (Insein) bölgesinde, Myanmar Golf Kulübü ve Kyauk Taw Gyi Pagoda ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kyauk Daw Kyi ile 1,3 mi (2 km) ve Yangon Teknoloji Üniversitesi ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Airport Inn Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Double Room
Room
Standard Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x