Sky Island Resort

Matutuíne, Ponta d'Ouro
Sky Island Resort Öne Çıkan Resim
Sky Island Resort Dış Mekan
Sky Island Resort Dış Mekan
Sky Island Resort Dış Mekan
Sky Island Resort İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Sky Island Resort
Ponta Malongane Main Road Matutuíne, Ponta d'Ouro

Sky Island Resort misafirlere Ponta d'Ouro bölgesinde, plajda, Ponta Do Oruo Pazarı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Back To Basics Adventures ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı çadır ev iSimangaliso Sulak Alanları Parkı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Malongane Parkı ile 3,9 mi (6,2 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Sky Island misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

12 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu çadır evde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Dağ Evi
Room
Deluxe Çadır, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Çadır
Room
Panoramic Çadır, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x