Casa do Mozambique A and B

Matutuíne, Ponta d'Ouro
Casa do Mozambique A and B Genel
Casa do Mozambique A and B Öne Çıkan Resim
Casa do Mozambique A and B Dış Mekan
Casa do Mozambique A and B Banyo Tipleri
Casa do Mozambique A and B Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Casa do Mozambique A and B
Ponta do Ouro Matutuíne, Ponta d'Ouro

Ponta d'Ouro bölgesindeki Casa do Mozambique A and B konaklamanızda, Ponta Do Oruo Pazarı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Back To Basics Adventures ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon iSimangaliso Sulak Alanları Parkı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Malongane Parkı ile 3,9 mi (6,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev
Ev (B)
Room
Ev (A)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x