Sky Hotel Kota Kinabalu

Kota Kinabalu
Sky Hotel Kota Kinabalu Genel
Sky Hotel Kota Kinabalu Genel
Sky Hotel Kota Kinabalu Genel
Sky Hotel Kota Kinabalu Genel
Sky Hotel Kota Kinabalu Genel
Image More +34 fotoğraf
Sky Hotel Kota Kinabalu
Lorong Kemajuan Karamunsing , Kota Kinabalu

Sky Hotel Kota Kinabalu size Kota Kinabalu merkezinde, Plaza Wawasan ile 4 dakika yürüyüş ve All Saint's Katedrali ile 8 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Imago Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,4 km) ve Suria Sabah Alışveriş Merkezi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Otelin vejetaryen mutfağı alanında uzman restoranı Green Table misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 80 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası
Room
Executive Süit, 2 Yatak Odası
Room
Premier Süit, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x