Cosy Suite

Kota Kinabalu
Cosy Suite Genel
Cosy Suite Genel
Cosy Suite Öne Çıkan Resim
Cosy Suite Dış Mekan
Cosy Suite Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Cosy Suite
KK Sky Lorong Kemajuan Karamunsing , Kota Kinabalu

Cosy Suite konaklamanızda Kota Kinabalu merkezinde, Centre Point ve Imago Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Anjung Samudera Restoranı ile 1,5 km (1 mil) ve Sutera Limanı ile 2,1 km (1,3 mil) mesafede.

Yemek servisi için Green Table ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x