Sky Hotel

Siberia, Krasnoyarsk
Sky Hotel Genel
Sky Hotel Genel
Sky Hotel Genel
Sky Hotel Genel
Sky Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +83 fotoğraf
Sky Hotel
60-Let Oktyabrya Street 94 Siberia, Krasnoyarsk

Krasnoyarsk bölgesindeki Sky Hotel misafirlere Surikov Sanat Müzesi ve Ice Arena "Platinum" ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kayak dostu otel Krasnoyarsk Bölge Müzesi ile 5,6 km (3,5 mi) ve Krasnoyarsk Devlet Opera ve Bale Tiyatrosu ile 6,1 km (3,8 mi) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için SKY bar/oturma salonu ideal, bu restoran Rus mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

46 odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Kayak pistinde bir günden sonra 2 kapalı yüzme havuzu ile yorgunluk atabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Krasnoyarsk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Business Stüdyo
Room
Business Stüdyo Süit
Room
Süit
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x