Sky Dream Villa

Güney Tayland, Bo Put
Sky Dream Villa Genel
Sky Dream Villa Genel
Sky Dream Villa Öne Çıkan Resim
Sky Dream Villa Dış Mekan
Sky Dream Villa Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Sky Dream Villa
104/56 Moo 3, Chaweng Güney Tayland, Bo Put

Sky Dream Villa misafirlere Koh Samui bölgesinde, plaj yakınında, Chaweng Plajı ve Coral Cove Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Lamai Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Bo Phut Plajı ile 5,9 mi (9,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler özel havuz ve LCD televizyon olan odalarda evlerinin rahatlığını yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa
Room
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x