NB Sunrise Mountain Villa

Güney Tayland, Bo Put
NB Sunrise Mountain Villa Genel
NB Sunrise Mountain Villa Genel
NB Sunrise Mountain Villa Genel
NB Sunrise Mountain Villa Öne Çıkan Resim
NB Sunrise Mountain Villa Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
NB Sunrise Mountain Villa
104/20 Moo 3, Lamai Güney Tayland, Bo Put

Bu villa misafirlere Koh Samui bölgesinde, plaj yakınında, Chaweng Plajı ve Lamai Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu villa Bo Phut Plajı ile 5,9 mi (9,6 km) ve Nathon İskelesi ile 16,1 mi (26 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve LCD televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Gol sahasında vuruş antremanı yapın ve açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
9 Bedroom Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x