Skogmo Gjestgiveri

Trondelag, Overhalla
Skogmo Gjestgiveri Öne Çıkan Resim
Skogmo Gjestgiveri İç Mekan
Skogmo Gjestgiveri Kahvaltı
Skogmo Gjestgiveri Yerinde Yemek
Skogmo Gjestgiveri Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
Skogmo Gjestgiveri
Skogmo vegen 4 Trondelag, Overhalla

Skogmo Gjestgiveri misafirlere Overhalla bölgesinde, nehir üzerinde, Grong Kilisesi ile 11,9 mi (19,1 km) mesafede ve Grong Belediye Binası ile 12,6 mi (20,3 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Tommeras Şelalesi ile 14,8 mi (23,9 km) ve Norsk Sagbruksmuseum ile 16,6 mi (26,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

17 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide kahve servisi, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Overhalla bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Large)
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x