Grong Hotell

Trondelag, Grong
Grong Hotell Genel
Grong Hotell Genel
Grong Hotell Genel
Grong Hotell Genel
Grong Hotell Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
Grong Hotell
32 Medjåvegen Trondelag, Grong

Grong Hotell misafirlere Grong bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Grong Belediye Binası ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Grong Kilisesi ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tommeras Şelalesi ile 3,4 mi (5,4 km) ve Bjørgan Skianlegg Kayak Merkezi ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 29 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Sigara içilmeyen bu otelde, yakın çevrede kar sörfü, yakın çevrede mağara keşfi, ve yakın çevrede kros kayağı var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede doğa yürüyüşü/bisiklet yolları bulunuyor.

Grong bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1023 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x