Skinny Beach House

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Skinny Beach House Genel
Skinny Beach House Öne Çıkan Resim
Skinny Beach House Dış Mekan
Skinny Beach House İç Mekan
Skinny Beach House İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Skinny Beach House
Matara Road Dalawella Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Bu villa misafirlere Unawatuna bölgesinde, plajda, Unawatuna Plajı ve Dalawella Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Mihiripenna Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Sahana Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Konforunuz için villa vardır. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x