Saku Residence

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Saku Residence Dış Mekan
Saku Residence Dış Mekan
Saku Residence Dış Mekan
Saku Residence İç Mekan
Saku Residence İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Saku Residence
bahigodawatta thalpe north Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Bu villa misafirlere Unawatuna bölgesinde, plaj yakınında, Unawatuna Plajı ve Mihiripenna Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Dalawella Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Sahana Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada oda servisi sunuluyor.

Klimalı bu villada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Misafirler için memory foam (visko elastik) yatak, kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon mevcut. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x