Skiathos Argento

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Kolios
Skiathos Argento Genel
Skiathos Argento Genel
Skiathos Argento Öne Çıkan Resim
Skiathos Argento Dış Mekan
Skiathos Argento Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Skiathos Argento
Kolios Beach Teselya Ve Merkez Yunanistan, Kolios

Skiathos Argento misafirlere Skiathos bölgesinde, plaj yakınında, Platanias Plajı ve Vromolimnos ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Koukounaries Plajı ile 2,6 mi (4,1 km) ve Achladies Plajı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Skiathos Argento misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 13.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x