Marina Hotel

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Skiathos
Marina Hotel Genel
Marina Hotel Genel
Marina Hotel Genel
Marina Hotel Genel
Marina Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +48 fotoğraf
Marina Hotel
Kolios, Sporades Teselya Ve Merkez Yunanistan, Skiathos

Skiathos bölgesindeki Marina Hotel misafirlere deniz kıyısında, Platanias Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Vromolimnos ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Koukounaries Plajı ile 2,5 mi (4 km) ve Achladies Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Öğle yemeği için otelin bar/oturma salonu ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

19 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Havuz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x