Skeviks Gård

Stokholm Takım Adaları, Varmdo
Skeviks Gård Genel
Skeviks Gård Genel
Skeviks Gård Genel
Skeviks Gård Öne Çıkan Resim
Skeviks Gård Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Skeviks Gård
Skeviks Gård Stokholm Takım Adaları, Varmdo

Varmdo bölgesindeki Skeviks Gård misafirlere deniz kıyısında, Grisslinge havsbad ve Artipelag Sanat Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel ABBA The Museum ile 15,4 mi (24,8 km) ve Ericsson Globe Arena ile 16 mi (25,7 km) mesafede.

Skeviks Gård misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 8.30, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 62 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x