Hotell Blå Blom

Stokholm Takım Adaları, Gustavsberg
Hotell Blå Blom Genel
Hotell Blå Blom Genel
Hotell Blå Blom Genel
Hotell Blå Blom Genel
Hotell Blå Blom Genel
Image More +50 fotoğraf
Hotell Blå Blom
Odelbergs väg 5A Gustavsberg Stokholm Takım Adaları, Gustavsberg

Varmdo bölgesindeki Hotell Blå Blom misafirlere denize sıfır, Grisslinge havsbad ve Artipelag Sanat Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel ABBA The Museum ile 15 mi (24,1 km) ve Ericsson Globe Arena ile 15,5 mi (25 km) mesafede.

Otelin restoran, misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x