Siyonat Hotel

Addis Ababa
Siyonat Hotel Genel
Siyonat Hotel Genel
Siyonat Hotel Genel
Siyonat Hotel Genel
Siyonat Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +24 fotoğraf
Siyonat Hotel
Bole Road near Edna Mall , Addis Ababa

Siyonat Hotel size Addis Ababa merkezinde, Edna Alışveriş Merkezi ile 4 dakika yürüyüş ve Medhane Alem Kilisesi ile 9 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu lüks otel Etiyopya Dünya Bankası ile 0,9 mi (1,4 km) ve Selam City Mall ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 40 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Sağlık kulübü ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x