Bonanza Addis

Addis Ababa
Bonanza Addis Genel
Bonanza Addis Genel
Bonanza Addis Genel
Bonanza Addis Öne Çıkan Resim
Bonanza Addis Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Bonanza Addis
Cameron Street , Addis Ababa

Bonanza Addis misafirlere Addis Ababa (Bole) bölgesinde, Edna Alışveriş Merkezi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Medhane Alem Kilisesi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Etiyopya Dünya Bankası ile 0,9 mi (1,5 km) ve Selam City Mall ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 69 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Junior Oda
Room
Executive Oda
Room
Deluxe Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x