Six Senses Rome

Rome
Six Senses Rome Genel
Six Senses Rome Öne Çıkan Resim
Six Senses Rome Dış Mekan
Six Senses Rome Dış Mekan
Six Senses Rome Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Six Senses Rome
Piazza di San Marcello , Rome

Six Senses Rome Roma merkezinde, Trevi Çeşmesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Pantheon ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Roma Forumu ile 0,7 km (0,5 mi) ve Piazza Navona ile 1,2 km (0,8 mi) mesafede.

Six Senses Rome misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 96 klimalı odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 30-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve bide vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Superior
Superior Oda (Deluxe)
Deluxe
Deluxe Süit
Junior
Junior Süit, Teras
Süit,
Süit, Köşe
Signature
Signature Süit, 2 Yatak Odası (Mellini)
Room
Classic Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Junior Süit
Room
Junior Süit (Deluxe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x