Sirocco Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kavos
Sirocco Hotel Öne Çıkan Resim
Sirocco Hotel Dış Mekan
Sirocco Hotel Oda Manzaraları
Sirocco Hotel Oda Düzeni
Sirocco Hotel Oda Düzeni
Image More +34 fotoğraf
Sirocco Hotel
Kavos Lefkimmi Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kavos

Sirocco Hotel misafirlere Korfu bölgesinde, plaj yakınında, Ionian Sea ve Kavos Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Igoumenitsa İskelesi ile 15 mi (24,1 km) ve Agios Petros Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda Sirocco Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x