Simply Resort By Metadee

Güney Tayland, Karon
Simply Resort By Metadee Öne Çıkan Resim
Simply Resort By Metadee Dış Mekan
Simply Resort By Metadee Dış Mekan
Simply Resort By Metadee Kahvaltı
Simply Resort By Metadee Kahvaltı
Image More +54 fotoğraf
Simply Resort By Metadee
67/22-37 Kata Road Muang Güney Tayland, Karon

Simply Resort By Metadee size Karon merkezinde, Karon Plajı ve Kata Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu otel Patong Plajı ile 6,2 mi (10 km) ve Kamala Plajı ile 11,8 mi (19,1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Spice House Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 27 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Patak Room Mountain View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x