Kata Palm Resort

Güney Tayland, Karon
Kata Palm Resort Genel
Kata Palm Resort Genel
Kata Palm Resort Genel
Kata Palm Resort Genel
Kata Palm Resort Genel
Image More +54 fotoğraf
Kata Palm Resort
60 Kata Rd Güney Tayland, Karon

Kata Palm Resort misafirlere Karon bölgesinde, plaj yakınında, Kata Plajı ve Karon Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Patong Plajı ile 6,3 mi (10,1 km) ve Kamala Plajı ile 11,9 mi (19,1 km) mesafede.

Palm Leaf Restaurant yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 3 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 184 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Karon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 1453 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Pool Access
Room
Family Oda
Room
Superior Royal Blue Wing (Double or Twin)
Room
Stüdyo
Room
Family Oda (No Balcony)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x