Simba Beach Zanzibar

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Kiwengwa
Simba Beach Zanzibar Genel
Simba Beach Zanzibar Genel
Simba Beach Zanzibar Genel
Simba Beach Zanzibar Öne Çıkan Resim
Simba Beach Zanzibar Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Simba Beach Zanzibar
Gullioni Village East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Kiwengwa

Kiwengwa bölgesindeki Simba Beach Zanzibar misafirlere okyanus kıyısında, Kiwengwa Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Mapenzi Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Muyuni Plajı ile 9,7 km (6 mi) ve Mnemba Adası ile 20,1 km (12,5 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Triple
Triple Comfort, Multiple Beds, Ocean View
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Double Comfort, 1 Queen Bed, Ocean View
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x