Silver Streams Lodge & Spa

Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Modimolle
Silver Streams Lodge & Spa Dış Mekan
Silver Streams Lodge & Spa Dış Mekan
Silver Streams Lodge & Spa Dış Mekan
Silver Streams Lodge & Spa Romantik
Silver Streams Lodge & Spa Konum Öne Çıkanlar
Image More +5 fotoğraf
Silver Streams Lodge & Spa
Portion 36, Buffelspoort 421 De Nyl Zyn Oog Road Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Modimolle

Modimolle bölgesindeki Silver Streams Lodge & Spa konaklamanızda, Koro Creek Golf Sahası ile 9,5 mi (15,3 km) ve Modimolle Camisi ile 9,6 mi (15,4 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Bela Bela Bit Pazarı ile 14,6 mi (23,5 km) ve Northland Golf Club ile 14,8 mi (23,8 km) mesafede.

Akşam yemeği için küçük otelin restoranı Wild Olive Restaurant ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Küçük otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Oda, Veranda
Room
Family Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x