Monate Game Lodge

Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Modimolle
Monate Game Lodge Genel
Monate Game Lodge Genel
Monate Game Lodge Genel
Monate Game Lodge Genel
Monate Game Lodge Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Monate Game Lodge
Boekenhout St, Modimolle Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Modimolle

Modimolle bölgesindeki Monate Game Lodge misafirlere kırsal bölgede, Koro Creek Golf Sahası ve Modimolle Camisi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı küçük otel Bela Bela Bit Pazarı ile 16,7 mi (26,8 km) ve Northland Golf Club ile 16,9 mi (27,1 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Monate Dining ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Safari sırasında yerel doğal yaşamı gözlemleyin, sonra 2 açık yüzme havuzu veya 2 spa küveti ile serinleyin. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x