Silver Rocks

Decentralized Administration Of The Aegean, Chrissi Akti
Silver Rocks Öne Çıkan Resim
Silver Rocks Dış Mekan
Silver Rocks Dış Mekan
Silver Rocks Dış Mekan
Silver Rocks Yerinde Yemek
Image More +7 fotoğraf
Silver Rocks
Nea Chryssi Akti Tserdakia - Marpissa Decentralized Administration Of The Aegean, Chrissi Akti

Silver Rocks misafirlere Paros bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Yeni Altın Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Parikia Limanı ile 16,2 mi (26,1 km) ve Naousa Limanı ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

35 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x