Aelia Paros Villas

Decentralized Administration Of The Aegean, Chrissi Akti
Aelia Paros Villas Genel
Aelia Paros Villas Öne Çıkan Resim
Aelia Paros Villas Dış Mekan
Aelia Paros Villas Dış Mekan
Aelia Paros Villas Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Aelia Paros Villas
Nea Chryssi Akti 1 Decentralized Administration Of The Aegean, Chrissi Akti

Aelia Paros Villas misafirlere Paros bölgesinde, plajda, Ege Adaları ile Golden Beach 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Parikia Limanı ile 16,1 mi (25,9 km) ve Naousa Limanı ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Villada oda servisi sunuluyor.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 4 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Kişiye Özel Havuzlu (master)
Luxury
Luxury Villa (sharing pool)
Room
Grand Villa, Kişiye Özel Havuzlu (Up to 8 persons)
Room
Deluxe Villa (sharing pool)
Room
Superior Villa, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x