Silom Forest Exclusive Residence

Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi
Silom Forest Exclusive Residence Öne Çıkan Resim
Silom Forest Exclusive Residence Dış Mekan
Silom Forest Exclusive Residence Dış Mekan
Silom Forest Exclusive Residence Dış Mekan
Silom Forest Exclusive Residence Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Silom Forest Exclusive Residence
35 Soi Pipat2, Convent Road Bangrak, Silom Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi

Silom Forest Exclusive Residence misafirlere Bangkok merkezinde, Lumphini Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Khaosan Caddesi ile 5,2 mi (8,4 km) ve MBK Center ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Infiga Coffee shop yemek servisi için ideal, ayrıca otelin 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

24 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Stüdyo
Exclusive
Exclusive Oda, 1 Yatak Odası
Premier
Premier Oda, 1 Yatak Odası
Private
Private Bunk bed, Shared Bathroom (2nd floor no lift)
Room
Deluxe Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x