Silk Way Hotel

Aktau
Silk Way Hotel Genel
Silk Way Hotel Genel
Silk Way Hotel Genel
Silk Way Hotel Genel
Silk Way Hotel Genel
Image More +53 fotoğraf
Silk Way Hotel
3rd Mikrorayon , Aktau

Aktau bölgesindeki Silk Way Hotel konaklamanızda, Aktau Botanik Bahçesi ve Hazar Denizi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel 2. Dünya Savaşı Ebedi Ateşi Anıtı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Zhastar Stadı ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Silk Way Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 33 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize emanet kasası, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x