Caspian Riviera Grand Palace

Aktau
Caspian Riviera Grand Palace Genel
Caspian Riviera Grand Palace Genel
Caspian Riviera Grand Palace Genel
Caspian Riviera Grand Palace Genel
Caspian Riviera Grand Palace Genel
Image More +66 fotoğraf
Caspian Riviera Grand Palace
Mangistay region , Aktau

Aktau bölgesindeki Caspian Riviera Grand Palace konaklamanızda, Aktau Botanik Bahçesi ve Hazar Denizi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel 2. Dünya Savaşı Ebedi Ateşi Anıtı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Zhastar Stadı ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 130 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Aktau bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1830 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Süit, Teras
Business
Business Süit, Teras
Royal
Royal Süit
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x