Siena Hotel

Maamelteine
Siena Hotel Öne Çıkan Resim
Siena Hotel Dış Mekan
Siena Hotel Dış Mekan
Siena Hotel Dış Mekan
Siena Hotel Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Siena Hotel
Jounieh , Maamelteine

Siena Hotel misafirlere Ghazir (Maamelteine) bölgesinde, Keservan Sağlık Merkezi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Fuad Şehab Stadı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hamra Caddesi ile 15,2 mi (24,5 km) ve Casino du Liban Kumarhanesi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman restoranı Da Vinci misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit
Senior
Senior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x