Aristo House Hotel

Jounieh
Aristo House Hotel Öne Çıkan Resim
Aristo House Hotel Dış Mekan
Aristo House Hotel Kahvaltı
Aristo House Hotel Kahvaltı
Aristo House Hotel Kahvaltı
Image More +53 fotoğraf
Aristo House Hotel
Sea Side Rd , Jounieh

Jounieh bölgesindeki Aristo House Hotel misafirlere deniz kıyısında, Fuad Şehab Stadı ve Keservan Sağlık Merkezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hamra Caddesi ile 14,6 mi (23,5 km) ve Casino du Liban Kumarhanesi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Jounieh bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 215 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x