Siddhartha Oceanfront Resort & Spa Bali - CHSE Certified

Kubu
Siddhartha Oceanfront Resort & Spa Bali - CHSE Certified Genel
Siddhartha Oceanfront Resort & Spa Bali - CHSE Certified Genel
Siddhartha Oceanfront Resort & Spa Bali - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Siddhartha Oceanfront Resort & Spa Bali - CHSE Certified Dış Mekan
Siddhartha Oceanfront Resort & Spa Bali - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Siddhartha Oceanfront Resort & Spa Bali - CHSE Certified
Jl. Kubu Siddhartha Ocean Front Resort & Spa , Kubu

Siddhartha Oceanfront Resort & Spa Bali - CHSE Certified misafirlere Kubu bölgesinde, okyanus kıyısında, Segara Temple ve Boga Wreck 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tulamben Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Gerobong Temple ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Yemek servisi için OPEN-AIR RESTAURANT ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da var. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.

Misafirler için 33 klimalı odada minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Bungalov
Deluxe
Deluxe Bungalov
Deluxe
Deluxe Bungalov, Okyanus Manzaralı
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x