Bali Apnea Club

Lesser Sunda Islands, Kubu
Bali Apnea Club Genel
Bali Apnea Club Genel
Bali Apnea Club Öne Çıkan Resim
Bali Apnea Club Dış Mekan
Bali Apnea Club İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Bali Apnea Club
Kubu Lesser Sunda Islands, Kubu

Bali Apnea Club misafirlere Kubu bölgesinde, plajda, Segara Temple yakınında ve Boga Wreck ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan hostel Tulamben Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Gerobong Temple ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

25 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz 24 saat açık sağlık kulübü ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x