Siam Nitra Boutique Hotel

Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi
Siam Nitra Boutique Hotel Genel
Siam Nitra Boutique Hotel Genel
Siam Nitra Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Siam Nitra Boutique Hotel Dış Mekan
Siam Nitra Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +103 fotoğraf
Siam Nitra Boutique Hotel
342/1 Phrayathai Road, Khet Rachatevee Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi

Siam Nitra Boutique Hotel misafirlere Bangkok merkezinde, Siam Paragon Alışveriş Merkezi ve MBK Center ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Khaosan Caddesi ile 2,6 mi (4,2 km) ve Pratunam Pazarı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Siam Nitra Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirler buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere lobide şömine, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Stüdyo Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Stüdyo
Room
Family Stüdyo Süit
Room
Deluxe Dubleks
Room
Family Oda
Room
Family Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x