Shoba International

Mahipalpur
Shoba International Öne Çıkan Resim
Shoba International Dış Mekan
Shoba International Dış Mekan
Shoba International İç Mekan
Shoba International İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Shoba International
Road No 6 Mahipalpur, Near Bypass Mahipalpur , Mahipalpur

Shoba International misafirlere Yeni Delhi (Mahipalpur) bölgesinde, Fortis Hastanesi ve Jawaharlal Nehru Üniversitesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hindistan Kapısı ile 9,9 mi (15,9 km) ve Cuma Mescidi ile 12 mi (19,3 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x