Hotel Om Paradise

Mahipalpur
Hotel Om Paradise Öne Çıkan Resim
Hotel Om Paradise Dış Mekan
Hotel Om Paradise Dış Mekan
Hotel Om Paradise İç Mekan
Hotel Om Paradise İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Om Paradise
1031/1 Road no 6 & 7 , Mahipalpur

Hotel Om Paradise misafirlere Yeni Delhi (Mahipalpur) bölgesinde, Fortis Hastanesi ve Jawaharlal Nehru Üniversitesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hindistan Kapısı ile 9,9 mi (15,9 km) ve Cuma Mescidi ile 12 mi (19,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

35 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Yeni Delhi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Club Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x