Shiroiya Hotel

Maebashi
Shiroiya Hotel Genel
Shiroiya Hotel Genel
Shiroiya Hotel Genel
Shiroiya Hotel Genel
Shiroiya Hotel Genel
Image More +83 fotoğraf
Shiroiya Hotel
2-2-15 Honmachi Maebashi , Maebashi

Shiroiya Hotel misafirlere Maebashi bölgesinde, iş merkezinde, Arts Maebashi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Maebashi Katolik Kilisesi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ikaho Kaplıcası ile 12,3 mi (19,8 km) ve Maebashi Parkı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Akşam yemeği için the RESTAURANT ideal, bu restoranı çiftlikten sofraya mutfağı alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odada tablet bilgisayar ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, Sigara İçilmez (Heritage Tower)
Oda,
Oda, Sigara İçilmez (Special, Jasper)
Oda,
Oda, Sigara İçilmez (Special, Sousuke)
Junior
Junior Süit, Sigara İçilmez (Heritage Tower)
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, Sigara İçilmez (Special, Leandro)
Room
Oda, Sigara İçilmez (Special, Michele)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x