Gunma Royal Hotel

Shutoken, Maebashi
Gunma Royal Hotel Genel
Gunma Royal Hotel Genel
Gunma Royal Hotel Genel
Gunma Royal Hotel Genel
Gunma Royal Hotel Genel
Image More +105 fotoğraf
Gunma Royal Hotel
Otemachi 1-9-7 Shutoken, Maebashi

Gunma Royal Hotel misafirlere Maebashi merkezinde, Gunma Bölgesi Ofis Binası Gözlem Katı ve Maebashi Katolik Kilisesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ikaho Kaplıcası ile 12 mi (19,3 km) ve Maebashi Parkı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Japon mutfağı alanında uzman olan Shiki yemek servisi için ideal, bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 67 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Maebashi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4973 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Royal
Royal Süit
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (2 Single beds + 1 Extra)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x