Shinkansen Grand Hotel

Taichung
Shinkansen Grand Hotel Genel
Shinkansen Grand Hotel Genel
Shinkansen Grand Hotel Genel
Shinkansen Grand Hotel Öne Çıkan Resim
Shinkansen Grand Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Shinkansen Grand Hotel
29, Gongyequ 18th Rd. Nantun Dist. , Taichung

Taichung (Nantun Bölgesi) bölgesindeki Shinkansen Grand Hotel misafirlere Rainbow Köyü ve Fulfillment Amfi Tiyatrosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ulusal Taichung Tiyatrosu ile 5,6 km (3,5 mil) ve Shinkong Mitsukoshi Alışveriş Merkezi ile 6,5 km (4 mil) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Yuei-Yang-Ro restoranı ideal, bu restoran Çin mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

116 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve karaoke bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Business Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x