Uher Luxury Resort & Hotel

Taichung
Uher Luxury Resort & Hotel Genel
Uher Luxury Resort & Hotel Genel
Uher Luxury Resort & Hotel Genel
Uher Luxury Resort & Hotel Öne Çıkan Resim
Uher Luxury Resort & Hotel Oda Düzeni
Image More +106 fotoğraf
Uher Luxury Resort & Hotel
No.708, Sec. 2, Liming Rd., Nantun Dist. , Taichung

Uher Luxury Resort & Hotel misafirlere Taichung (Situn Bölgesi) bölgesinde, Fengjia Akşam Pazarı ve Tiger City Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lihpao Land ile 14,1 mi (22,6 km) ve Tunghai Üniversitesi ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

76 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya karaoke gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu vardır. Misafirler 5 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda (checkin after 3pm, 6pm on Saturday)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (checkin after 3pm, 6pm on Saturday)
Room
Superior Dört Kişilik Oda (checkin after 3pm, 6pm on Saturday)
Room
Süit
Room
Exclusive Oda, Sauna (checkin after 6pm, 21pm on Saturday)
Room
Executive Oda, Kişiye Özel Havuzlu (checkin after 6pm, 21pm on Saturday)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x