Shining Central Hotel & Spa

Kuzey Vietnam, Hanoi
Shining Central Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Shining Central Hotel & Spa Dış Mekan
Shining Central Hotel & Spa Dış Mekan
Shining Central Hotel & Spa Dış Mekan
Shining Central Hotel & Spa İç Mekan
Image More +113 fotoğraf
Shining Central Hotel & Spa
20 Lo Su Street Ly Thai To Ward, Hoan Kiem District Kuzey Vietnam, Hanoi

Shining Central Hotel & Spa konaklamanızda Hanoi merkezinde, Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ve Hoan Kiem Gölü ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ngoc Son Tapınağı ile 0,3 km ve Hanoi Eski Şehir Kapısı ile 0,9 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Connecting
Connecting room
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda, Balkon
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Royal Oda (Shining King)
Room
Süit (Shining Queen)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x