Oriana Boutique Hotel and Spa

Kuzey Vietnam, Hanoi
Oriana Boutique Hotel and Spa Genel
Oriana Boutique Hotel and Spa Öne Çıkan Resim
Oriana Boutique Hotel and Spa Dış Mekan
Oriana Boutique Hotel and Spa İç Mekan
Oriana Boutique Hotel and Spa Kahvaltı
Image More +64 fotoğraf
Oriana Boutique Hotel and Spa
38 Lo Su, Hoan Kiem Kuzey Vietnam, Hanoi

Oriana Boutique Hotel and Spa size Hanoi merkezinde, Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ve Hoan Kiem Gölü ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel St. Joseph Katedrali ile 0,6 mi (0,9 km) ve Hanoi Eski Şehir Kapısı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için SoyBean Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 37 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve kaplıca suyu banyosu vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve bilgisayar istasyonu mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Şehir Manzaralı (Suite)
Family
Family Oda
Oda,
Oda, Balkon (Suite)
Room
Executive Oda (Suite)
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Üç Kişilik Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda (Double room with standing balcony)
Room
Executive Oda (Suite, internal window)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x