Shima Mediterranean Village

Kinki (bölge), Shima
Shima Mediterranean Village Öne Çıkan Resim
Shima Mediterranean Village Dış Mekan
Shima Mediterranean Village Dış Mekan
Shima Mediterranean Village Dış Mekan
Shima Mediterranean Village Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Shima Mediterranean Village
2619-1 Hamajimachohazako Kinki (bölge), Shima

Shima bölgesindeki Shima Mediterranean Village konaklamanızda, Ago Bay ve Ise-Shima Milli Parkı Yokoyama Turizm Danışma Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Shima İspanya Köyü ile 8 mi (12,8 km) ve Büyük Ise Tapınağı ile 18,4 mi (29,6 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan RIAS restoranı Akdeniz mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Room
Süit, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x