Shima Kanko Hotel The Bay Suites

Kinki (bölge), Kashiko Adası
Shima Kanko Hotel The Bay Suites Genel
Shima Kanko Hotel The Bay Suites Genel
Shima Kanko Hotel The Bay Suites Genel
Shima Kanko Hotel The Bay Suites Genel
Shima Kanko Hotel The Bay Suites Genel
Image More +60 fotoğraf
Shima Kanko Hotel The Bay Suites
731 Shinmei, Ago-cho Kinki (bölge), Kashiko Adası

Shima bölgesindeki Shima Kanko Hotel The Bay Suites misafirlere deniz kıyısında, Ago Bay ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Yokoyama Gözlemevi ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Shima İspanya Köyü ile 7,5 km ve Daiosaki Deniz Feneri ile 12,9 km mesafede.

Fransız mutfağı alanında uzman olan La Mer yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 50 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Süit,
Süit, Sigara İçilmez (Futon)
Room
Superior Süit, Sigara İçilmez (Twin)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x