Sherborne ApartHotel

Sağ Yaka, Kiev
Sherborne ApartHotel Öne Çıkan Resim
Sherborne ApartHotel Dış Mekan
Sherborne ApartHotel Dış Mekan
Sherborne ApartHotel Dış Mekan
Sherborne ApartHotel Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Sherborne ApartHotel
Mykilskyi Lane (Sichneviy Lane), 9 Sağ Yaka, Kiev

Sherborne ApartHotel misafirlere Kyiv merkezinde, Tarihi Ukrayna Ulusal Kütüphanesi ve St.Theodosius Pechersky Manastırı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu apart daire The Icon of the Mother of God, Joy of All Who Sorrow Kilisesi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Ukrayna Bakanlar Kurulu Binası ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. 10.00 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Room
Standard Stüdyo
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x